Via collega trimmers ben ik in contact gekomen met nature’s specialties. Het product dat één van m’n collega’s verkoopt. Aan de ene kant ben ik altijd sceptisch over nieuwe producten en aan de andere kant ook heel erg schieuwnierig. En ja, dat typ en zeg ik altijd bewust zo smily. Een beetje met taal spelen vind ik altijd super leuk. Vooral als ik er woordgrappen mee kan maken.

Maar goed! Op aanraden van een aantal andere collega’s dus toch één van de producten van nature’s specialties aangeschaft. Of beter gezegd / getypt twee producten. Uiteraard wel eerst een kleine verpakking genomen, want stel je voor dat het toch niet werkt. Dan heb je een leuk bedrag uitgegeven voor de kat z’n viool. Dat klinkt echt vreselijk moet ik zeggen. Enfin, toen ik de producten in huis had, heb ik eens goed de gebruiksaanwijzing  doorgenomen. Dit schrijf ik ook bewust want een oude vriendin van me zei het zo en dat vond ik zo grappig. Dus dat is er altijd in gebleven. Daarna ben ik met de beide producten aan de slag gegaan.

Het was een rustig dagje, dus heb het op m’n eigen honden uitgeprobeerd. Zij zijn eigenlijk altijd als eerste de klos, zoals ik met zoveel dingen doe ;-). Het rook in ieder geval heerlijk en werkte ook super.
Maar goed op 21 oktober jl. was er een Open Dag, Dus daar moest ik uiteraard naar toe. Daar aangekomen was het al aardig druk. Ik heb de producten gekocht die ik wilde hebben en ik kreeg er zelfs een lootje bij met lotnummer 422. Nu heb ik altijd vette pech met dit soort dingen, maar ach dat mag de pret niet drukken.

Terwijl ik stond te wachten op de trekking van de loterij, heb ik even rond gekeken bij de standjes die er stonden. Er waren echt leuke dingen bij, zoals hersengommelestiek voor honden en katten. Nu heb ik daar toch een paar keer een poging mee gedaan met mijn honden en katten. Maar die kijken me dan echt aan met zo’n blik van: ben je nu echt zere neus baas?

Doe het lekker zelf! Je denkt toch niet dat ik me ga vermoeien met dit soort onzin, als ik wil eten dan loop ik wel naar m’n bak. Een van de katten smijt zoiets zelfs door de hele kamer heen om daarna verveeld weg te lopen met een verwaand hoofd en zo mogelijk nog verwaandere (als dat een woord is) houding. Maar goed, zoiets past wel bij m’n gezin. Lekker dwaas.

Bij het volgende standje lagen gedroogde snacks en zoals jullie weten is dat beter voor onze schatjes dan al die chemische zooi.
Daarna een gezellig babbeltje gemaakt met een zeer gewaardeerde collega, wat te drinken genomen en uiteraard van alle menselijke snacks die er stonden geproefd. Ja, ik weet het. Dat is zeer slecht voor de (was)lijn. Maar ach, voor die ene keer.
Uiteindelijk was daar de trekking van de lootjes. De spanning steeg met de minuut. Zou ik nu eindelijk wel een keer geluk hebben? Maar nee, wat een teleurstelling weer. Haha. Uiteraard heb ik het degene die wel prijs hadden het super gegund.

Na nog even gebabbeld te hebben ben ik zeker tevreden met m’n aankopen weer huiswaarts gekeerd

Ben jij nu benieuwd naar die nieuwe producten Nature’s Specialties? Laat het me hieronder weten of vraag me ernaar als je in de salon komt. Ik informeer je er graag over!