De meeste honden zijn dol op snacks. Van een simpel snoepje of koekje tot een snack die door een geweldig schitterende marketingcampagne wordt aangeprezen. En door zo’n campagne gaan heel veel mensen overstag om dit te kopen voor hun lieve viervoeter. Want ja, de reclame geeft duidelijk aan dat het goed is om te geven.
Ken jij dan ook nog de volgende reclame “Wij van WC eend, adviseren WC eend!”

Maar goed. Eigenlijk wil ik het niet hebben over deze strategisch opgebouwde marketingcampagnes en de daarbij (meestal dure) behorende koekjes en snacks. Buiten het feit dat deze snack vol met toegevoegde stoffen zitten, zijn ze meestal ook nog behoorlijk prijzig.
Daarom wil ik het nu eens hebben over de snacks die puur gemaakt zijn van andere dieren en zonder toegevoegde geur- en smaakstoffen bereidt zijn. Snacks die dan ook nog eens gedroogd, gepoft of op een andere natuurlijke manier bereid zijn.

Als we het dus over puur natuurlijke snacks hebben dan hebben we het uiteraard over de gedroogde eendenpootjes, de geelhaar, de gepofte kippenpootjes, de (met of zonder vacht) gedroogde konijnenoren en nog meer van dit soort puur natuurlijke dingen.
Mijn honden zijn er stapeldol op. Met bijvoorbeeld een hoefje doen ze best lang mee. Daar knagen ze namelijk wel uren achter elkaar op. Dat geeft dus wel aan dat ze er behoorlijk plezier van hebben en het voordeel, ze krijgen van deze snacks geen tandplak.

Wanneer ik mijn honden een trimbehandeling geef, dan weten ze het al precies. Aan het einde wanneer ze klaar zijn, krijgen ze wat lekkers. De ene keer is dat een gedroogd konijnenoor (waar Daewoo gek op is) en de andere keer is dat een gedroogde poot of nek. Het is wat ik op dat moment voor het grijpen heb liggen. Het maakt ook niks uit wat ik geef, ze vinden alles heel erg lekker. En wanneer ze een snack krijgen, weten ze ook dat ze van tafel mogen.

Mocht ik een bang hondje in de trimsalon hebben, dan is dit vaak wel een manier om ze rustiger te krijgen. Ze genieten van een lekkere en zeer gezonde snack en dat proeven ze. Het is misschien wel een beetje omkoperij, maar ja, alles voor de beestjes en mooi wel op een zeer gezonden manier 😉

Deze natuurlijke snacks heb ik in mijn trimsalon in de vitrinekast liggen en kun je na een trimbeurt gewoon kopen. Maar ook zonder trimbeurt ben je van harte welkom om een zakje puur natuur bij mij te komen kopen.
Je hebt daarbij de keuze uit de volgende varianten, die per 10 stuks verpakt zijn:

  • Gedroogde konijnenoren
  • Gepofte kippenpootjes
  • Gedroogde eendepootjes
  • Gedroogde eendennekken
  • Gedroogde kippennekken
  • Koeienhoef

Mocht je nog vragen hebben over deze snacks, dan beantwoord ik die graag voor je. Je kunt mij bereiken via mijn contactgegevens.

Gedroogde kippennek

Koeienhoef

Gedroogde konijnenoren

Gedroogde eendennekken

Gedroogde eendenpootjes

Gepofte kippenpoten