Trimsalon

♥ ♥ Maak nu gebruik van DE VRIENDENACTIE en profiteer op de trimbehandelingen. ♥ ♥

 

In de salon staan diverse goede trimapparatuur van goede kwaliteit. Dit is om het werken aan de hond en de kat, voor zowel de hond of kat en mij gemakkelijker te maken.

Denk hierbij aan een in hoogte verstelbaar bad. Hierdoor kunnen grote honden er zelf gemakkelijk instappen. Tevens kan ik daar nog een opstapje voor zetten, waardoor de instap nog gemakkelijker wordt. Hierna zet ik het bad op een voor mij makkelijk werkbare hoogte. Zo werk ik volgens het “ergonomisch werken” en hierdoor zal en kan ik het ook langer volhouden.

Na het badderen is er een verrijdbare en op hoogte verstelbare tafel aanwezig. Deze wordt voor het bad gereden, waardoor de hond makkelijk over kan stappen. Hierna zal de tafel naar de plek worden gereden, waar het uitblazen van het resterende vocht uit de vacht kan plaatsvinden.

In de salon is tevens vloerverwarming aanwezig, waardoor het zelfs in de winter aangenaam is voor zowel de hond als mijzelf. Daarnaast is er een afzuigsysteem aanwezig om het vocht van het badderen en blazen en föhnen af te voeren. Hierdoor is er een constant leefbaar klimaat om prettig in te verblijven. Maar ook aan de zomer is gedacht, door het installeren van een airco, waardoor het zelfs aangenaam is als het buiten erg warm is.

Door al deze apparaten en installaties zal de hond of kat de behandeling als prettig ervaren en dit komt de gemoedstoestand van het dier ten goede.