Wie ben ik

Wie is diegene achter Trimsalon Lingemeer? Wie ben ik? Daarom zal ik me eerst even voorstellen. Ik ben Nathalie Hamminga.

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding voor het vak hondentoiletteren. Tijdens de opleiding heb ik bij verschillende trimsalons stage gelopen, om zo een brede ervaring op te doen. Door de brede ervaring die ik heb opgedaan, kan ik iedere hond behandelen.

Inmiddels heb ik mijn eigen trimsalon en deze is voorzien van allerlei moderne apparatuur. Hierdoor zijn alle honden welkom. Groot, klein, rashonden, kruisingen en zowel jong als oud. Bij het trimmen van uw hond zal het welzijn van de hond voorop staan.

Daarnaast ben ik ook gestart met de opleiding voor het trimmen van katten. Hiervoor heb ik al verschillende katten mogen behandelen. Van kort- tot langharige katten en van rustige tot stressvolle katten. Hoe dan ook, ook alle katten zijn welkom in mijn trimsalon en hierbij staat vanzelfsprekend ook het welzijn van de kat voorop.

Wilt u met mij in contact komen of wilt u een trimbehandeling afspreken voor uw huisdier? Bel dan met 06 – 307 779 47 of mail met trimsalonlingemeer@gmail.com